Bonaire Sea View Apartment

Lonely Planet review: Our Bonaire trip was a great experience, and we hope to go back- maybe move there after we retire!

Het was voor ons weer een feest om 14 dagen in je appartement te verblijven. Wij vonden het ook erg leuk om jou te ontmoeten. Overigens hebben we met je zus heel gezellig een borrel gedronken op jouw terras. Wij hopen zeker nog een keer langs te komen bij jou. Volgend jaar hebben we een huis geboekt voor 12 personen, maar wellicht komen we dan nog even langs voor een drankje. Overigens ook waardering voor je bewogenheid voor Bonaire en haar bevolking.

Hartelijke groeten, Hans en Helma, maart 2020


Op deze laatste dag van 2019 verlaten wij jouw mooie huis/appartement. We hebben genoten. Ondanks dat we al 3x eerder op Bonaire zijn geweest, had het eiland toch veel nieuws en verrassingen te bieden. Bedankt voor de gastvrijheid en service. We wensen jou en Ineke een heel goed 2020!

Groetjes, Karen en Gert, december 2019


Nogmaals bedankt voor je gastvrijheid! We hebben ontzettend genoten van het eiland, het duiken, en het heerlijke appartement. De vakantie had niet beter kunnen zijn! 

Bonaire heeft ons hart gestolen! We gaan zeker nog eens terug.

Kim en Ruud, augustus 2018

Bijna 3 week mochten we op het eiland Bonaire doorbrengen. Wat hebben we genoten! Het was een feest om onze kinderen en kleinkinderen weer te zien. We zullen Bonaire niet gauw vergeten. Bedankt voor alles: jouw fijne appartement, het sublieme uitzicht en jouw goede raadgevingen. We komen nog eens terug!

Tot gauw Sjef en Rien, februari 2014


We hebben heerlijk genoten van jou appt. En het prachtige uitzicht. Tevens genoten van al je huisdieren, op de stekende muggen en die lelijke schorpioen na. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen, ons is Bonaire goed bevallen, wellicht zie je ons nog een keer terug. Het was ook huiselijk en gezellig dat je af en toe op de koffie kwam. Veel succes en m.n. plezier in al je do's zoals vliegen, consumentenbond, natuur.

Herman & Irma


We hebben genoten van ons verblijf op Bonaire, het appartement en het mooie uitzicht. Voor mij was het de eerste keer en het was een aangename kennismaking. Ik zal graag nog eens terugkomen. Een tip: leg dit boekje snel weer terug in het appartement als je het meeneemt. We hadden ons voordeel kunnen doen met alle tips en suggesties!
Ik heb veel gezien van het eiland deze week. Wat me zeker bij zal blijven is het snorkelen op duikplek Karpata, de kayaktocht naar klein Bonaire, het kayakken door de mangroves, en de grottentocht, die is echt gedenkwaardig *. Last but not least je mooie tuin en het dierenleven hierin. Op het laatst toch nog een paar kolibrietjes gespot, je moet echt weten waar te kijken.

Het ga je goed. Veel succes metb al je inspanningen voor de lokale gemeenschap en ik hoop dat het consumentenbond initiatief een groot succes wordt. Hartelijke groet,


Hanna


Naast alle verplichtingen en beslommeringen van het dagelijkse leven moet het leven vooral lekker zijn. En dat straal jij en Bonaire uit. We hebben genoten en sluiten ons volledig bij Hanna aan. Tot ziens.

Olaf en Irma

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in je mooie appartement!! Natuurlijk zijn we jaloers op het nestje mussen dat in je terraspot woont!
Het duiken was heerlijk, mooi en rustgeven, net wat we zochten!!
We hebben ons heel welkom gevoeld door jouw gastvrijheid en attentievolheid. Vakantie met familie (je kent er alles van J) was tg en wij kijken nu al uit naar een volgend (muggenvrij?) bezoek aan jouw!
Vele groetjes,


Goele en Nicole

5 dagen Bonaire!
Voor Nederlandse begrippen: vergelijk gelijk het qua afstand met Texel.
Een zoon die, na 3 mnd stage in Lac Bay, zijn  ouders het eiland heeft laten verkennen, dat moet te maken hebben met passie!
En dat wij dit fantastisch plekje hebben “gegoogled” en onderdak hebben gevonden is voor “de lucky ones”. De ontvangst bij aankomst is door ons, Taco Bart en Tonny, als zeer efficiënt, hartelijk en warm ervaren. Het afscheid op vrijdag, een borreltje op het dakterras met een bijna heldere sterrenhemel, geeft de warmte weer die jullie samen uitstralen. Hartelijk dank voor de warme gastvrijheid.


Taco, Bert en Tonny

Beste Wietze, jouw appartement was een heerlijke plek als “thuishaven” na alle mooie trips en belevenissen hier op Bonaire. We hebben in deze afgelopen week veel gezien en (Henk) veel gefilmd. Het eiland is echt heel mooi en er is ook voor niet-duikers zoals wij genoeg te zien. Letterlijk een hoogtepunt was de vliegtocht en we hopen dat (en weten het eigenlijk al)de film * heel goed zal worden en nog wat meer passagiers gaat opleveren.
Ook heel bijzonder vinden wij Lac Bay en je kunt er heerlijk luieren en eten bij Sorobon. Om een lang verhaal kort te houden: `t was hier fantastisch’

*http://www.youtube.com/cirrus productions

Henk & Coby

Onze tweede vakantie op Bonaire is bijna ten einde. En het was nog beter dan vorig jaar! Dat komt mede dankzij de relaxte gastvrijheid van Wietze en de schitterende ligging van het appartement. Een paar uur “thuisblijven” is ook puur genieten.
Wietze, heel veel dank voor het duiktripje naar Carel’s Vision. De uitnodiging om nog eens mee te vliegen houden we graag vast voor een volgende keer. Hierbij een vergelijkbare uitnodiging voor een vliegtochtje over Overijssel (maar dan zonder motor) komende zomer.
Hoogtepunten dit jaar:

  • Karin heeft advanced gehaald
  • Duiken bij Lac Cai en … en … en
  • Biertje drinken op het dakterras
  • Being here

Hopelijk tot een volgende keer

Gert en Karin

PS. Bedankt voor de spontane uitnodiging om mee te eten. Je hebt oog voor je gasten! Smaakte prima. Volgende keer met toetje ;-) > Karin.

Lieve Wietze,
Dit was een week puur genieten! Van de zonnestralen, de stranden, het water, goedlachse mensen en de relaxte ontspannen sfeer. Tel daarbij op jouw top appartement en jouw gezelligheid en je vakantie is compleet. Dank voor je tips, verhalen, behulpzaamheid en de polars!

We komen zeker terug, al is het alleen maar om te zien of je vakbond gegroeid is, we besloten hebben lid te worden van je vliegclub of om te zien of je de grond hiertegenover hebt ?. Mocht je weer eens in Nederland zijn, bezoek Terschelling! Wij zijn je gids! Dank voor alles Wietze

Guido en Femke

Wietze!!
Allemaggies, wat vind ik het rot om uit je appartement te vertrekken, de 3 weken zijn omgevlogen! Ik voelde me er direct thuis… wat een fijne plek. Maar bedankt! Onder andere voor:
• Het laten zien van het eiland (lees: de verschillende kroegen)
• Het gebruiken van je auto (lees: de nachtelijke zwierende ritjes na de borrels)
• De culinaire hoogstandjes (lees: daghap @ city cafe)
• De ontmoetingen met verschillende mensen (lees: “hips”)
OK, ff serieus…
Ik heb onwijs genoten van Bonaire. De natuur, de prachtige zee, de onderwaterwereld (goed dat je me bij Astrid en Chris gedropt hebt), de sfeer, de mensen, de cultuur, gewoon het leven hier… *zucht*
Wietze: jij als gastheer… Gezellig, makkelijk, goede kok, goede drinker (dus lagen elkaar wel haha…) Topgozer!!
Masha danki! En zeker tot ziens!!


Kim


Helaas zit ons verblijf hier op Bonaire er alweer op. Het was voor ons een super toetje na onze rondreis door Ecuador. Als eerste willen we je bedanken voor het ophalen van onze duikspullen van het vliegveld zodat wij deze niet mee hoefden te slepen op onze rondreis. En dan onze aankomst hier. Je had ons huisje versierd, voelde me gelijk helemaal jarig!
We hebben hier heerlijk genoten van het prachtige uitzicht, mooie weer, geweldige duiken en het mooie eiland. Voor ons was het dus ook veel te kort en we komen zeker nog een keer terug. Wietze heel erg bedankt.


Laurens en Anita


Ons verblijf op Bonaire zit er wel bijna op. Vanmiddag weer met KLM terug naar Nederland, waar de herfst –zo begrijpen we- zijn intrede heeft gedaan: veel wind en regen, zo’n 15?C. Wat een vooruitzicht…
Bonaire was heel fijn, zoals altijd. Veel gedoken, gesnorkeld, geslapen, gesurfd: wat kan het leven soms aangenaam overzichtelijk zijn.
Jijzelf en je appartement gaan ons bijblijven. Wat een geweldige plek is dit, zo tegen de heuvel en met uitzicht op half Bonaire. We hebben genoten van de rust, de tuin, de vakantie, de bedden, de vogels en je gezelschap. Precies ver genoeg van de Kaya Grandi / kuststrook is het makkelijk om afstand te nemen van de drukte en hectiek in NL.
Eén belofte doen we je: we komen heel graag nog eens bij je terug!

Veel groeten, Rien en Perry

Goed gedronken, goed gepraat, goed gedoken!! Wat een top-plek heb jij van je “stukkie grond op de heuvel” gemaakt. Home away from home, zoals de Aussies zeggen.
Wat doen:
op muggenjacht met 220 v
heel veel duiken
en vooral aan de oostkant niet vergeten met Wietze als divemaster
kolibries bekijken, en iguanas
bij Carels Pinot Grigio`s en Polars achterover slaan
een burger eten bij City. En saté
bij Mama Rose stoba eten
heen en weer schudden op Washington Slagbaai
veel gezelligheid met de gastHEER
Niet doen:
de vuilnisbak te lang niet legen…
suiker op het aanrecht laten liggen; alles in de koelkast
de lampen aanlaten zonder de deur dicht te doen
alles dat stress oplevert…
We hebben een geweldige tijd gehad, balen van de terugreis! Terug in augustus of februari 2012!


Martijn en Manja,

Wat een paradijs heb je hier op Bonaire gecreëerd. Ons verblijf is van korte duur geweest, maar desalniettemin hebben wij volop genoten van jouw appartement, tuin en prachtig uitzicht. Bedankt voor de gastvrijheid.

Anna en Cees

Het leven is verukkeluk! (Remco Campert)
Mede door:
dit heerlijke eiland
dit geweldige appartement
en last but not least:
onze attente gastheer Wietze!!!


Charles en Annemieke

Een stukje paradijs op aarde, zo zag het appartement er uit op internet. Bij aankomst bleek dat elk woord hiervan klopte. Wat een ruim en uniek gelegen appartement! Wat een tuin, maar vooral wat een uitzicht!
De vouw/schuifdeur maakt het appartement zo uniek. Heerlijke bedden en een heerlijke douche!
We hebben 3 dagen genoten van het prachtige Bonaire. We gaan nu nog 14 dagen terug naar Curaçao, maar komen zeker weten terug. De duiken zullen toch op het verlanglijstje blijven staan…


Ruben, Edwin en Ingrid

Mede door jou hebben we een geweldige week op Bonaire gehad. Het begon met een zeer hartelijk welkom na een lange vlucht. Toen het appartement. Je huurt het van een plaatje en via intuïtie, maar de werkelijkheid overtrof alles. Perfecte ligging, uitzicht, gastheer enz. Maar de kers op deze geweldige taart was toch wel het eiland van bovenaf te zien! Ik hoop dat heel veel van jouw gasten en niet-gasten van deze vliegtocht gebruik zullen maken. Pas dan zie je echt hoe vreselijk mooi en afwisselend Bonaire is!!
Ook de glassbottom boat is een aanrader. Ze bieden diverse trips aan.
Wietze, bedankt en hopelijk tot ziens.


Dick en Betty

Onze 3 weekse vakantie waarvan 1 week in jouw appartement zit er weer op. We hebben ondanks de vele regen genoten van Bonaire; prachtige vissen en schildpadden gezien, een heerlijk appartement met een geweldig uitzicht.
Wietze, bedankt voor je gastvrijheid.


Marlies en Marius

Wat een feest!
Dankzij mijn lieve vrienden Jenny & Gert een fantastische vakantie gehad! Daar was ik echt aan toe.
Heerlijk was het om in dit magnifieke huis met Cedric (de jongste) op de benedenverdieping te slapen. De atmosfeer en de geuren van Bonaire zijn heel bijzonder en de zee met al haar kleurwisselingen, een never ending story…

Na een gezamenlijk ontbijt bijna elke dag zwemmen. Goed dat Ineke gewaarschuwd had: waterschoentjes en zonnebrand. Toch de eerste dag allemaal een geschroeid velletje: de zon heeft hier ook zo’n kracht!
Verder is het uitzicht vanaf de porch onvergelijkelijk mooi. Geen moment hetzelfde, de wisselende luchten, regen, zonsondergang, blauw – zo .. blauw met witte wolkjes.

Wil  

Drie fantastische weken in een prachtig huis. Genoten hebben we van het zitten op de porch, eten van de lange tafel en genoten van het uitzicht en van elkaar!
Het wakker worden van de honden of de ezels (soms 11) en de vogels of de spetters op je gezicht tijdens een heftige regenbui… geweldig allemaal.

Ik dacht mijn tuin in Hardenberg te zullen missen, niet dus.
Heb enige werkzaamheden verricht in de tuin, wieden, snoeien enz. Ik hoop dat het naar je zin is!

Veel prachtige zwem- en snorkel locaties ontdekt, o.a. Jeff Davis.. een privé strandje. Iedere avond sterren kijken en tot onze verbazing 5 tot 8 vallende sterren per avond. Geweldig! Je snapt natuurlijk wel wat wij ons gewenst hebben!

Masha danki

Jenni en Gert.

"We vinden het jammer dat we je niet ontmoet hebben (en als we de voorgaande verhalen in dit gastenboek mogen geloven, is dat ook écht een gemis), maar desondanks hebben we het erg fijn gehad. Het was meer dan waar voor ons geld. We gingen al bijna neerkijken op de mensen in die kleine appartementjes aan de kust .

Prachtig eiland, adembenemende onderwaterwereld, waanzinnig appartement met dito uitzicht! Bedankt! We komen zeker terug en ik ga het aanraden bij m’n collega’s! Tot ziens,"

Aafke en Marije

"Een heerlijke week gehad op Bonaire. Dat was ook zeker te danken aan dit prachtig gelegen appartement. Wat een uitzicht! De prachtige tuin en van alle gemakken voorzien onderkomen. We zullen dit adres zeker onthouden en doorvertellen! Wietze, bedankt en all the best!"

Harry & Ria

“What do you do when you fall in love” Want dat is me gebeurd. Waar kan ik wakker worden bij zonsopgang en zie ik de lichtjes van Kralendijk langzaam doven. Waar is de middag zo heet en de zee zo dichtbij. Waar geniet je zo van de koelte na de zonsondergang – en dan die wolkenluchten…Waar zijn de mensen zo ontspannen en vriendelijk. Dat is hier op de heuvel in dit appartement. Natuurlijk is er gedoken, gesnorkeld, Is het Washington-Slagbaai Park bezocht. De uitbundige puurheid van het landschap en het uitbundige groen deed genieten. We ontmoetten twee ezels, een grote nieuwsgierige leguaan, geitjes en een wild zwijn dat net uit een modderpoel kroop en met glimmende ballen wegrende. Een prachtige vogeltocht met Jerry, mangrove kajaktocht met Waldo en een vissenles – alweer met Jerry, vormden het prettig educatieve deel van deze heerlijke vakantie.
Wietze, je mag blijven! Dank voor het Wietze zijn…


Marie-Anne

"Ik zit op de porch. Briesje om de benen, koffie op tafel, en uitzicht op de prachtig aangelegde tuin, die ons uitnodigt om over een maand of zes nogmaals te komen kijken hoe mooi hij dan is, als alles nog meer gegroeid
is. Kolibrietjes, parkietjes, chuchubi, lora's en zelfs een warawara vloog voorbij, onder luid gekrijs van de lora's.
Het verblijf in Wietze's appartement blijft een feest, mengeling van thuiskomen en vakantie. Duiken blijft een heerlijk tijdverdrijf: in de weken dat we hier zijn hebben we omstandig genoten en we zijn zeker van plan dat
nog vaak te komen doen. Wietze, dank je wel! Het is goed om hier te zijn."

Lenneke

Aan alles komt een einde, ook aan deze prachtige maand op Bonaire. Ik heb het geweldig naar mijn zin gehad “chez Wietze”. Mooi huis op de heuvel, schitterend uitzicht op Kralendijk en de zee en, last but not east, een perfecte gastheer! Ik heb niet gedoken, maar snorkelen bleek een zeer goed alternatief. Mijn grote passie, vliegtuigen, kwam eveneens aan bod. We hebben twee keer een rondje om het eiland gevlogen! Aan het eind kwam dan toch de officiële instructie-vlucht in de linkerstoel met Roy. Met dank aan Wietze voor het regelwerk. Ik zal dit alles zeer zeker missen.

November 2008

"Het is heerlijk om hier te zijn. Op de porch gezeten zie je nu al zoveel vogels! Als afscheidscadeautje een lora gezien ipv prikichi. Ik verheug me bij voorbaat op de tijd dat de tuin volgroeid is. We hebben alweer veel duiken achter de rug, prachtige visjes en koralen gezien. Het blijft een heerlijk vakantie-eiland. Nu is het koffers inpakken en weer naar huis, maar we komen terug!"

Niek and Lenneke

Nederlands English
Appartement
Reservering
Prijzen
Over Bonaire
Foto's
Aktiviteiten
Gastenboek
Contact
Links
Home

Facebook WordPress LinkedIn
Bonaire Sea View Apartments
Kaya Jasinto # 2
Bonaire, Caribisch Nederland
  Mobiel: +599 786 2437
E-mail: wietze@bonaireseaviewapartments.com